Københavns Universitet, SCIENCE

Konference: Fremtidens digitale skole


Dato og tid

Onsdag d. 27. februar 2019 kl. 08:30 til 16:05

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 22. februar 2019 kl. 12:00

Sted

SCIENCE, Frederiksberg Campus, aud. A2-81-01, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C SCIENCE, Frederiksberg Campus, aud. A2-81-01
Thorvaldsensvej 40
1871 Frederiksberg C

Arrangør

Datalogisk Institut, Københavns Universitet
Tlf: 93 50 95 02
events@di.ku.dkHvordan ser fremtidens skole ud, og hvilke valg har vi?

Konferencen sætter fokus på, hvilke digitale læringsredskaber og muligheder, der findes i dag – og kommer med bud på, hvilke udfordringer vi skal løse for at komme fra nutidens skole til fremtidens digitale skole. En dag fyldt med ny viden henvendt til politikere, embedsmænd, undervisere, forskere, virksomheder, skoleledere, organisationer mv.

Der er store muligheder i at implementere digitale læringsredskaber samt brug af data i skolen. Samtidigt skal vi klæde kommende generationer på til den hastige teknologiske udvikling. Hvordan kan digitale læringsværktøjer og data bruges? Og hvorledes bliver skolen digitaliseret?

Vi debatterer hvilke udfordringer, der skal løses for at realisere visionen for fremtidens digitale skole. Kom og bliv inspireret af Undervisningsministeren, forskere, undervisere, beslutningstagere og virksomheder, der giver indblik i, hvor vi står i dag og giver deres bud på fremtidens digitale skole.

Find mere information om konferencen og programmet på det officielle konferencesite diku.dk/fremtidensskole

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. DIKU, ATV og DABAI forbeholder sig retten til at bruge billederne på egne kanaler.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Datalogisk Institut, Københavns Universitet
Tlf: 93 50 95 02
events@di.ku.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Datalogisk Institut, Københavns Universitet
Tlf: 93 50 95 02
events@di.ku.dk