Københavns Universitet, SCIENCE

Fysisk aktivitet og aldring – fra forskning til praksis


Dato og tid

Torsdag d. 28. februar 2019 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 14. februar 2019 kl. 23:00

Sted

Dalum Landbrugsskole , Landbrugsvej 65, 5260 Odense S Dalum Landbrugsskole
Landbrugsvej 65
5260 Odense S

Arrangør

Københavns Universitet

mbendtsen@nexs.ku.dk

Fysisk aktivitet og aldring - fra forskning til praksis
Den nyeste og vigtigste forskning om fysisk aktivitet og ældre skal omsættes til gode aktiviteter for og engagement hos ældre i idrætsforeninger, aktivitetscentre og seniorklubber. Men hvordan?

Københavns Universitet var i november 2018 vært for en konsensuskonference, hvor anerkendte forskere fra hele verden var samlet for at dele viden, diskutere og finde konsensus på viden om fysisk aktivitet og ældre. Forskerne kom med en række konklusioner og anbefalinger, som skal bruges ude i virkeligheden. Det vil vi gerne dele ved dette seminar, hvor vi vil debattere, hvordan vi kan omsætte forskning til praktiske løsninger.

Videndeling mellem praktikere og forskere
Seminaret fokuserer på videndeling mellem praktikere og forskere. Vi skal i workshops diskutere metoder og erfaringer, der kan bringe ny viden i spil hjemme i organisationerne. Det gør vi med udgangspunkt i oplæg ved forskerne Astrid Jespersen, KU, Paolo Caserotti, SDU samt Jesper Lundbye-Jensen, KU. Alle oplæg er baseret på konklusioner og anbefalinger fra Konsensuskonferencen Fysisk aktivitet og aldring.

Seminaret er arrangeret af
Københavns Universitet ved Center for Holdspil og Sundhed samt Center for Sund Aldring. Medarrangører er DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Firmaidrætsforbund.

Invitation og program
Invitationen kan ses her.
Programmet kan ses her.

Tilmelding
Online tilmelding er nødvendig senest den 14. februar 2019.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er bindende, da der serveres mad og drikke. Udeblivelse uden rettidigt afbud (senest den 14. februar 2019) faktureres med 700 kr.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Københavns Universitet

mbendtsen@nexs.ku.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Københavns Universitet

mbendtsen@nexs.ku.dk